RISO CV 3030 duplicator / copyprinter A4

RISO duplicator A4 met een scan en print resolutie van 300x600 dpi

RISO CV 3030 duplicator / copyprinter A4
RISO CV 3030 duplicator / copyprinter A4
prijs op aanvraag *Prijzen zijn exclusief btw
ArtikelcodeCV-3030
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
RISO CV 3030 DUPLICATOR / COPYPRINTER

SNEL: drukt 130 pagina's per minuut af!
MODERN: U kunt gemakkelijk vanaf de USB poort of uw PC/laptop afdrukken
COMPACT: door zijn formaat gemakkelijk op een moderne werkplek te plaatsen

RISO heeft haar assortiment digitale stencilapparaten uitgebreid met een compacte A4-model aanbieden printsnelheden tot 130 pagina's per minuut, plus een hoge snelheid scannen via een automatische documentinvoer, Direct afdrukken via USB en een gemakkelijk te gebruiken LCD-scherm.

Net als andere digitale stencilapparaten, de CV3030 is een voordelige optie voor het afdrukken in middelgrote tot grote volumes.
Omdat inktgebaseerde prints worden gegenereerd uit een master, is het niet geschikt voor het afdrukken van enkele exemplaren.

Om de hoge volume drukken van folders, brochures, nieuwsbrieven, briefpapier en formulieren in scholen, universiteiten, liefdadigheidsinstellingen en de publieke sector te ondersteunen, heeft de printer een papiercapaciteit van circa 1.000 vel en een 800-pagina uitvoerlade. Gebruikers kunnen inkt kleur snel en gemakkelijk veranderen door het vervangen van de afdruk trommel.

De CV3030 is ENERGY STAR-gecertificeerd en voldoet aan de Europese richtlijnen inzake energiegerelateerde producten. Omdat het-inkt op basis van, produceert geen warmte en verbruikt minder energie dan laserprinters en MFP's. Auto power afsluit- en autoslaap functies verder te verminderen het energieverbruik.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review