Frankeermachine Intimus MS-20 NL

Dankzij de frankeermachine van Imtimus kunt u snel en eenvoudig uw post frankeren, personaliseren.

Frankeermachine Intimus MS-20 NL
Op aanvraag *Prijzen zijn exclusief btw
ArtikelcodeODSTMS20
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Frankeermachine MS-20

In de rij staan voor het postkantoor, frankeringen berekenen, geen postzegels in voorraad hebben... dat is allemaal verleden tijd. De postzegelvoorraad van de intimus MS-20 zit in de machine.

Precieze prijsberekening
Alle posttarieven zijn opgeslagen in de MS-20 zodat u de exacte prijs van elke verzending kunt berekenen. De ingebouwde, digitale weegschaal van 2,5 kg stelt de machine in op de juiste waarden om foute frankering te voorkomen. De juiste portokosten berekenen wordt kinderspel dankzij de in het scherm ingebouwde, visuele assistent.
Gebruiksvriendelijk
Met de sneltoetsen krijgt u snel en eenvoudig toegang tot de meest gebruikte parameters. De MS-20 is bovendien voorzien van een snelle en gemakkelijk te installeren LAN-verbinding om de tarieven te updaten en andere functies te activeren.
Poets uw imago op
De MS-20 zorgt voor een professioneler imago en gratis reclame. U kunt uw e-mailberichten gemakkelijk personaliseren en de naam van uw bedrijf, speciale berichten of reclameslogans toevoegen.
Besparen op portokosten
In vele landen krijgt u, afhankelijk van de postwetten in die zone, als MS-20-gebruiker automatisch korting op uw verzendingen.
Maximaal comfort
Het compacte ontwerp is aangepast aan desktopomgevingen en neemt zeer weinig ruimte in.
Het grote scherm staat garant voor optimaal navigatiecomfort.
Omdat duurzaamheid belangrijk
Prestaties draaien niet alleen om snelle machines en effi ciënte bedrijfsprocessen, maar ook om innovatieve expertise op het vlak van duurzaamheid.
Waarom voor intimus kiezen?
intimus helpt bedrijven hun business uit te breiden en effi ciënter te werken.
Wij bieden vernieuwende producten en diensten met toegevoegde waarde, om de productiviteit van zowel kantoor- als hoogvolume print/ fi nishingactiviteiten te vergroten.
Door te focussen op de totale levenscyclus van het document (zowel fysiek als digitaal) helpen onze adviseurs onze klanten hun informa- tiestroom opnieuw in te richten, hierbij ondersteund door de beste serviceorganisatie in zijn klasse.
Wij streven elke dag naar excellentie en hebben een bewezen staat van dienst wat betreft optimale klanttevredenheid in duizenden kleine en middelgrote bedrijven, servicebureaus en overheidsinstellingen.

SPECIFICATIES:
Lengte x Breedte x Hoogte: 316 x 194 x 225 mm
Gewicht: 3,8 kg
Ingebouwde weegschaal: 2 kg
Max. dikte van de enveloppen: 8 mm
Afdrukgeheugen: Tot 5 taken
Verbinding: LAN
Reclameslogans: 9 standaard / 3 gratis
Beveiliging met PIN-code: Ja
Stempel met datum inkomende post: Ja
Rekeningrapportage en -controle: Tot 10 rekeningen

EAN: 4011335025510


U kunt  de frankeermachine pas gebruiken, als u een service- en onderhoudscontract heeft  afgesloten bij Intimus Nederland B.V.  Wij kunnen u verder helpen.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review