Intimus Hammer SE demagnetiseerder / harde schijf hersteller

Maak al uw harde schijven klaar voor hergebruik en wis al de oude vertrouwelijke data.

Intimus Hammer SE demagnetiseerder / harde schijf hersteller
Intimus Hammer SE demagnetiseerder / harde schijf hersteller
Intimus Hammer SE demagnetiseerder / harde schijf hersteller
Op aanvraag *Prijzen zijn exclusief btw
Artikelcode352101
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Harde schijven kunnen opnieuw worden hergebruikt - het bevorderen van een betere milieuspecificatie
Controleert of de gegevens zijn verwijderd
Genereert een opgeslagen of gedrukte audit trail
Kan gebruikt worden als een stand-alone apparaat of in combinatie met een standaard pc (via USB)
Draagbaar, stand-alone apparaat levert extra functionaliteit bij gebruik met de software applicatie CPR Toolbox (meegeleverd).

Informatie Erasure op harde schijf drivers - Veilig wissen
Ontwikkeld door fabrikanten van harde schijven (HDD), firmware-gebaseerde Secure Erase is een standaardtechnologie die is ingebed in de meeste harde schijven.
Bij het activeren van dit commando met intimus Hammer SE / SES wordt de HDD volledig teruggespoeld naar de oorspronkelijke status, waarbij alle gegevens worden geëlimineerd. Terwijl het commando is geïmplementeerd, wordt de wachtwoord toegewezen aan een willekeurig wachtwoord dat de aandrijving vergrendelt. Het wordt niet ontgrendeld totdat de procedure Veilig wissen is voltooid. Secure Erase is sneller, veiliger en veel energiezuiniger dan elke software overschrijding oplossing.

Het Nationaal Instituut voor Standaarden en Technologie (NIST) heeft nieuwe normen vastgesteld voor de elektronische sanitaire voorzieningen, die veilig wissen, zoals degaussing, op het hoogste beveiligingsniveau, dat geen werkelijke fysieke vernietiging inhoudt.
De intimus Hammer SE / SES implementeert de firmware-based erasure command om alle gegevens van harde schijven volledig te zuiveren.

Deze gebruiksvriendelijke, one-step-apparaten verbinden met maximaal vier harde schijven via standaardkabels en wissen gegevens met snelheden tot 4,0 GB per minuut. Model SES kan worden aangesloten om serverracks met maximaal 30 harde schijven te voltooien.

Voor het opruimen van de gegevens, werken de compacte, draagbare producten als stand-alone apparaten of verbinden met het hulpprogramma CPR Toolbox (meegeleverd) voor extra functionaliteit.

Gewicht bruto (kg):        0,5
Gewicht netto (kg):        0,3
Breedte (cm):        10,5
Diepte (cm):        10,6
Hoogte (cm):        3,6

Art. 352101
EAN: 401133501013

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review