GBC Inspire+ A3 lamineermachine

De moderne en stijlvolle Inspire A3-lamineermachine is geschikt voor de meeste kantoren en thuis.

GBC Inspire+ A3 lamineermachine
€ 45.00 35.00 *Prijzen zijn exclusief btw € 42.35 inclusief btw exclusief 21% BTW *Prijzen zijn exclusief btw
Artikelcode4400305EU
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Dankzij de eenvoudige, voordelige Inspire A3 lamineermachine kunt u uw documenten beschermen tegen vlekken, vet en licht, zodat ze er onberispelijk uit blijven zien.

De machine is perfect voor incidenteel gebruik op kleine kantoren of thuis en geschikt voor documenten van ID-1-formaat (ID-kaarten) t/m A3-formaat. Met de Inspire A3-lamineermachine kunt u allerlei alledaagse documenten, zoals lesroosters, trainingsmateriaal, posters, kaarten of foto`s snel en eenvoudig voorzien van een sterke, afwisbare, heldere kunststof afwerking.

De Inspire A3 heeft één temperatuurinstelling voor lamineerhoezen van 2 x 75 micron (150 micron totaal). Deze lamineerhoezen worden het meest gebruikt, want ze zijn prima geschikt voor het beschermen van algemene documenten op kantoor.

Steek de stekker in het stopcontact, zet de machine aan en wacht tot het indicatorlampje aangeeft dat de juiste temperatuur is bereikt. U plaatst het document in een lamineerhoes die u vervolgens invoert in de lamineermachine voor een perfecte afwerking.

De moderne en stijlvolle Inspire A3-lamineermachine is geschikt voor zowel de meeste kantoren als thuis. De lichte en compacte machine past perfect op een bureau of op een keukenunit. En dankzij het slanke ontwerp kunt u de machine makkelijk verplaatsen of opbergen.   "Eenvoudigekwaliteitslaminatie voor een scherpe prijs"
   Eenvoudig: - Eén enkele schakelaar
   A4 & A3 formaat - Momenteel geen A3 OPP aanbieding
   Enkel een 75 micron temperatuurinstelling
   Perfecte retail/ groothandel aanbieding
   Concurrerende prijs
   Ontwikkeld om de kosten te minimaliseren zonder in te boeten op lamineerkwaliteit!


Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review