Albyco Photopro 330 lamineermachine A3 formaat

De Albyco Photopro 330, supersnelle A3 hoezenlaminator is een professionele hotrol-lamineermachine.

Albyco Photopro 330 lamineermachine A3 formaat
1,095.00 *Prijzen zijn exclusief btw € 1,324.95 inclusief btw exclusief 21% BTW *Prijzen zijn exclusief btw
ArtikelcodeALB-P330L
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
De Albyco Photopro 330, supersnelle A3 hoezenlaminator is een professionele hotrol-lamineermachine. Het is veruit de snelste hoezenlaminator in de markt!
Eén A4-sheet in slechts 4,5 seconden!
De professionele Albyco Photopro 330, supersnelle A3 hoezenlaminator is uitgerust met 10 transportrollen, waarvan 6 verwarmd, voor een nog betere warmteverdeling. De rolreiniging is eenvoudig, de bouw van de machine is erg robuust. De duurzame elektromotor is geschikt voor intensief gebruik. In combinatie met Albyco lamineerhoezen werkt de Albyco Photopro 330, zonder carrier.
Zoals elke professionele lamineermachine is ook de Albyco Photopro 330, supersnelle A3 hoezenlaminator voorzien van hotrol-techniek. Een hotrol-lamineermachine is voorzien van verwarmde transportrollen. Tijdens het doorvoertraject, op het moment dat de lamineerhoes de rollen raakt en aandrukt, wordt tegelijkertijd de hoes verhit. Deze techniek levert opvallend betere lamineerresultaten dan bij hot-plate systemen (hete plaat tussen de rollen), dit is vooral duidelijk zichtbaar bij foto’s en volvlakken.
Deze machine is ook voorzien van een release-toets. Wanneer een lamineerhoes scheef in de machine ingevoerd zou worden kan met deze toets het transport omgekeerd worden waardoor de hoes weer terug uit de machine komt.
Voor een constante professionele lamineerkwaliteit en behoud van de machine is onderhoud noodzakelijk. Het belangrijkste onderhoud van elk lamineersysteem is het gebruik van goede lamineermaterialen die de rollen van de machine niet vervuilen met lijmresten. Lamineerhoezen van Albyco hebben de juiste balans tussen lijm en kunststof (PET), waardoor lijmsmet grotendeels wordt voorkomen.

Albyco Superspeed
Max. lamineersnelheid        Tot 4.000 mm/min., 4 meter per minuut!
Max. doorvoerbreedte        330 mm
Max. lamineerdikte        2 x 250 micron/3 mm
Verwarmingssysteem        Hotroller
Temperatuurcontrole        Digitaal
Snelheidscontrole        Digitaal
Reverse-mogelijkheid        Ja
Voorverwarmingstijd        5 minuten
Stroomverbruik                1.300 W
Afmetingen                653x350x146 mm
Max. werktemperatuur        160 0C

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review