Astro M1-C Kleuren Labelprinter

ASTRO M1C labelprinter, kleuren labelpers voor elke omgeving.

Astro M1-C Kleuren Labelprinter
niet leverbaar *Prijzen zijn exclusief btw
ArtikelcodeAstro M1-C
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
ASTRO M1-C KLEUREN LABELPRINTER VOOR ELKE OMGEVING
Hoge snelheid en lage afdrukkosten voor een beperkte investering

Met de nieuwe inkjet technologie kan u “in-huis” en “on-demand” kleurenlabels en etiketten printen voor producten en verpakkingen. Dankzij deze revolutionaire technologie bent u in staat om in te spelen op de behoeften en de eisen van uw klant. Deze krijgt wat hij wenst, wanneer hij het wenst en dat voor minder geld. Zonder snelheidsverlies print u variabele gegevens zoals ID nummers, batchnummers, vervaldata, barcodes, enz.

Deze technologie is uitermate geschikt voor het produceren van etiketten en labels van 1 exemplaar tot tienduizenden en zelfs honderdduizenden.
Het laten voordrukken van labels behoort nu tot het verleden wat automatisch resulteert in minder afval en minder kosten. Bovendien kan u verschillende etiketten maken voor hetzelfde product, afhankelijk van verschillende factoren (lokale gebruiken, seizoensgebonden veranderingen, enz.). Hierdoor zal uw product beter opvallen en bijgevolg zal u meer omzet genereren. Een louter functionele tool wordt een echt marketinginstrument.
Enkele eigenschappen
Hoge snelheid tot 18 meter per minuut

Dankzij de technologie met vaste printkop, print u aan een ongelooflijke snelheid van 18 meter per minuut. Geen enkele machine van deze klasse zal dit nadoen. Afhankelijk van de gewenste kwaliteit kiest u voor een afdruksnelheid van 304 mm per seconde of 152 mm per seconde. Zo print u één kilometer etiketten op rol binnen het uur.
Prachtige printkwaliteit: een echte 1600x1600 dpi

Standaard print de printer af met een reeds mooie fotokwaliteit van 1600x800 DPI. Zo maakt u de mooiste labels en etiketten waardoor uw producten en verpakkingen beter opvallen in de winkelrekken. Voor de zeer kritische toepassingen kan de printer afdrukken aan 1600x1600 fotokwaliteit.
Flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid

De M1C labelprinter is zeer eenvoudig te bedienen. Iedere operator die nu een Thermische Transfer Labelprinter bedient, kan ook met deze machine werken. Je laadt eenvoudig de gewenste etiketten en start de printjob.

Etiketten maken is nog nooit zo eenvoudig geweest. U ontwerpt uw labels in eender welk pakket en drukt ze gewoonweg af door een simpele druk op de knop.

De invoer gebeurt steeds van een rol. Hier heeft u de keuze tussen voorgestanste etiketten (de etiketten zijn blanco geconverteerd op de juiste maat) of op een rol met continu etikettenmateriaal, die na het printen als etiketten afgewerkt zullen worden. De eerste oplossing is ideaal voor gestandaardiseerde productieomgevingen (waar slecht enkele formaten en verschillende materialen worden gebruikt). Zelf uw etiketten afwerken biedt dan weer wat extra mogelijkheden en flexibilteit voor speciale etiketten.

Het geïntegreerde snijsysteem wordt door de gebruiker zelf geprogrammeerd. U snijdt nadat u de hele job hebt afgewerkt, na elk etiket of na een zelf bepaald aantal etiketten. Afhankelijk van wat u wenst in uw productieomgeving.

In het controlepaneel, via de webinterface, zijn verschillende functies voorzien die de operator eenvoudig kan bedienen. Zo is het zeer eenvoudig om papier te laden, de kop te reinigen, enz.

8000/tasco.be

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review