Kantoorartikelen koopt u beter bij Office-Sales.nl

IBICO / GBC Thermische Omslag A4 Standaard 15mm wit 50 stuks

Standaard kartonnen Thermocover met bindcapaciteit van 100 vel

IBICO / GBC Thermische Omslag A4 Standaard 15mm wit 50 stuks
€ 60.00 39.95 excl. BTW *Prijzen zijn exclusief btw
ArtikelcodeIB370083
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Met het GBC ThermaBind™ systeem kunt u in enkele seconden een perfect gebonden 'pocketboek' stijl creëren om uw documenten een echt professionele, 'gepubliceerde' uitstraling te geven.

Het is een perfect voorbeeld van een ingewikkeld professioneel bindproces dat is vereenvoudigd voor kantoorgebruik. Het geheim ligt in de unieke, voorgevormde ThermaBind™ omslagen die een krachtige kleefstrip bevatten. De lijm dringt door in de vezels van de vellen en vormen zo een fraudebestendige 'rug', net zoals bij een pocketboek. De rug is geïntegreerd in de omslag zelf om één uniek deel te vormen, wat het hele proces eenvoudig, schoon en snel maakt, zonder lastige gaatjes, kleefband of hechtingen. Het profiel van de lijmstrip is ontworpen in een U-vorm om te verzekeren dat de eerste en de laatste pagina de lijm aanraken voor 100% veiligheid, zodat ThermaBind™ ideaal is voor juridische, contractuele en personeelsdocumenten.

Wat ook de grootte van uw document is, volg gewoon de 3 stappen van dit eenvoudige ThermaBind™ proces om de beste resultaten te bereiken. U doet gewoon dit: 1. Verzamel alle pagina's en lijn ze zorgvuldig uit voordat u ze in een ThermaBind™ omslag van de juiste capaciteit steekt. 2. Plaats de pagina's en de omslagen in de machine, die op temperatuurstand 'ready' moet staan. De exacte duur van ieder bindproces, hangt af van het model thermische bindmachine. 3. Wacht op het signaal 'voltooid' en laat dan het gebonden document afkoelen om maximale bindkracht te garanderen (ongeveer 30 seconden afhankelijk van de kamertemperatuur).


Capaciteit 15 mm is voor ca. 100 vel.

Thermische omslag, A4 formaat
Voorzijde heldere folie 150 micron
Achterzijde karton 240 gr/m2, kleur wit

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review