GBC MultiBind 420 Multifunctionele Pons-Bindmachine

De MultiBind 420 is de kosteneffectieve oplossing voor drukke kantoren, scholen en bedrijven.

GBC MultiBind 420 Multifunctionele Pons-Bindmachine
€ 1,180.00 899.00 *Prijzen zijn exclusief btw € 1,087.79 inclusief btw exclusief 21% BTW *Prijzen zijn exclusief btw
Artikelcode4400435
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
De veelzijdige en robuuste MultiBind 420 is de kosteneffectieve oplossing voor drukke kantoren, scholen en bedrijven met gevarieerde documentstijlen en bindbehoeften.

Of u nu dagelijkse kantoorrapporten wilt inbinden met een plastic bindrug, of een belangrijk aanbestedingsdocument wilt inbinden met een draadrug, of gewoon vellen wilt ponsen, deze multifunctionele, handmatige machine helpt u bij het creëren van professioneel gebonden documenten.

Veelzijdig: de MultiBind 420 biedt u alle voordelen van de klassieke plastic bindrug, van het moderne kliksysteem en van de professionele draadrug.
Kies voor plastic bindruggen als u individuele pagina's wilt toevoegen, vervangen of verwijderen zonder het volledige document te hoeven herprinten, of kies metalen draadruggen als u permanent gebonden, fraudebestendige, hoogwaardige documenten zoals klantenpresentaties of jaarrapporten nodig hebt.
Bovendien kunnen de pagina's 360° draaien om gemakkelijk notities te kunnen nemen.
Klikbinden geeft u de flexibiliteit om de ruggen met de hand te openen zodat u ter plekke pagina's kunt toevoegen of verwijderen, waar u ook bent.
Of gebruik gewoon de ponsinrichting met 4 gaten om documenten voor te bereiden voor standaard archivering.

De MultiBind 420 heeft een maximale bindcapaciteit van 450 pagina's (80 g/m2) met een plastic bindrug van 51 mm, of van 125 pagina's met een draadrug van 14 mm met 21 of 34 ringen, of van 145 pagina's met de milieuvriendelijke, recyclebare ClickBind™ ruggen van 16 mm.

Met zeven instelbare pinnen kunt u het ponsmotief van een document veranderen en snel wisselen van een A4-document in horizontale positie naar een A5- of Amerikaans quarto-document, voor maximale flexibiliteit.

Robuust: de MultiBind 420 is een solide, volledig metalen machine gebouwd om alledaagse slijtage in een druk kantoor te weerstaan.
Uitgerust met een comfortabele, brede hendel voor een evenwichtige bediening met twee handen, kan hij moeiteloos en snel tot 12 vellen (metalen en klikrug) of 20 vellen (plastic bindrug) in één keer ponsen.

De MultiBind 420 wordt bovendien geleverd met een gratis kopie van Serif PagePlus™X3, de bekroonde software voor desktoppublishing waarmee u logo's of presentatieomslagen kunt printen en binden.
Hij wordt ook geleverd met een fabrieksgarantie van 2 jaar, zodat u hem in vol vertrouwen kunt kopen.

Ponscapaciteit: 20 pagina’s (80 g/m2), bindrug.
Ponscapaciteit: 14 pagina’s (80 g/m2), draadrug.
Bindcapaciteit: 450 vel met een bindrug van 51 mm.
Bindcapaciteit: 125 vel met draadrug van 14 mm.
Bindcapaciteit: 145 pagina’s met Click-bindrug van

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review