Albyco D-310 inbindmachine voor metalen draadkammen (3:1)

Elektrische inbindmachine voor snel en moeiteloos inbinden

Albyco D-310 inbindmachine voor metalen draadkammen (3:1)
€ 995.00 899.00 *Prijzen zijn exclusief btw € 1,087.79 inclusief btw exclusief 21% BTW *Prijzen zijn exclusief btw
ArtikelcodeALB-D310
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
De Albyco D-310 is een elektrisch pons/bindsysteem voor wire-draadbindruggen. De machine ponst tot 25 vel en bindt tot 120 vel. Het systeem is voorzien van een papiersnipperopvangbak en een verstelbare aanleg. De machine heeft een verstelbare ponsdiepte voor het fraai ponsen van documenten met verschillende dikte; dikke boekwerken hebben doorgaans een grotere ponsafstand, dunnere documenten een kleinere ponsafstand. Dat maakt het bladeren makkelijker. De ponsmessen zijn afzonderlijk uitschakelbaar. Dat maakt het mogelijk papier van allerlei formaten te ponsen. Als er bijvoorbeeld A5-papier moet worden geponst, of A4 aan de korte zijde kan er een ponsmes worden uitgeschakeld zodat er geen halve ponsgaten worden geponst. Het sluitsysteem van de Albyco D-310 heeft aan de aanlegzijde, achterin, een magnetische strip. Door deze strip wordt de metalen bindring op de achterzijde vastgehouden tijdens het sluiten. Hierdoor wordt de ring altijd mooi rond gesloten.

Dde Albyco D-310 is een handige en flexibele oplossing voor allerlei bindopdrachten. De machine is zeer compact en is makkelijk op te bergen en weer te voorschijn te halen en is dan meteen weer bedrijfsklaar. De machine is voorzien van een verstelbare zijaanleg. Hierdoor is het mogelijk om ook niet standaard-papierformaten te verwerken. De machine heeft een maximale ponscapaciteit van 25 vellen. Dat betekent dat in geval van een document van zo'n 45 vellen er twee keer geponst dient te worden. Voor het geval er ook een kunststof voor- en achterzijde wordt toegepast is het raadzaam om dit schutbladen per stuk te ponsen.

Inbinden met wire is fraai en representatief. De pagina's blijven altijd mooi vlak liggen en kunnen ook 360 graden worden doorgedraaid. Het toevoegen van nieuwe pagina's is wat lastiger, daarvoor is weer een nieuwe bindring nodig. Wire-binden wordt toegepast voor documenten die wat meer uitstraling moeten hebben en voor boeken die intensief gebruikt worden, zoals bijv. lesmaterialen.

Ponsbindmachine electrisch.
Ponst maximaal 25 vel en bindt maximaal 120 vel.
Voorzien van papiersnipperopvangbak en verstelbare papieraanleg.
Instelbare ponsdiepte 3-9mm.
35 uitschakelbare ponsmessen  
Compleet met voetpedaal.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review