GBC CombBind C340 Pons-Bindmachine voor Plastic Bindruggen

Snel en gemakkelijk: of u nu een nieuwe gebruiker of een expert bent, de CombBind C340 is prima.

GBC CombBind C340 Pons-Bindmachine voor Plastic Bindruggen
€ 537.00 399.00 *Prijzen zijn exclusief btw € 482.79 inclusief btw exclusief 21% BTW *Prijzen zijn exclusief btw
Artikelcode4400420
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Met een ponscapaciteit tot 25 (80g/m2) vellen en een bindcapaciteit tot 450 pagina's, is de CombBind C340 een van de meest productieve handmatige bindmachines op de markt.
Uitgerust met het gepatenteerde Flowline Pro bindsysteem voor het snel en eenvoudig instellen van de machine, is de solide, robuuste CombBind C340 dé ideale oplossing voor gemiddeld tot zwaar gebruik in middelgrote kantoren of scholen.

Of u nu opleidingsmateriaal, jaarrapporten of financiële voorstellen wilt creëren, deze handmatige pons- en bindmachine maakt het hele proces veel eenvoudiger, en gebruikers met én zonder ervaring kunnen moeiteloos professionele documenten aanmaken.
De bindmachine wordt geleverd met een uitgebreide snelstartersgids en met een garantie van 2 jaar op de onderdelen en het werkmanschap, zodat u hem in vol vertrouwen kunt kopen.

Snel en gemakkelijk: of u nu een nieuwe gebruiker of een expert bent, de CombBind C340 is gemakkelijk in te stellen en te bedienen.
Het uniek Flowline Pro-systeem gidst gebruikers door iedere stap van het bindproces en maakt het u gemakkelijk, dankzij een aantal innovatieve functies.

Er is een handige documentscheider die de vellen verdeelt in ponsbare hoeveelheden om zo paperblokkeringen te vermijden en de productiviteit te verhogen - het is niet meer nodig om de vellen te tellen of het aantal te schatten. Klik gewoon op de keuzeknop en de instellingen worden automatisch aangepast aan de grootte van de plastic bindrug (tot 51 mm) en het aantal pagina's dat u wil inbinden (maximaal 450 vellen).
Het automatisch centreersysteem legt snel de pagina's goed zodat ze correct worden geponst, of het nu gaat om briefpapier, extra grote omslagen of standaard A4-formaat.
En de automatische papiergeleider zorgt ervoor dat er geen papier aan de zijkanten uitsteekt, om verspilling te vermijden en vanaf de eerste keer perfecte resultaten te behalen.
Handig: de CombBind C340 biedt alle voordelen van het klassieke binden met bindruggen.
U kunt individuele pagina's naar wens toevoegen, vervangen of verwijderen, zodat u tijd en kosten voor het creëren van een volledig document kunt besparen als u maar één enkele pagina wil actualiseren.
En de ingebonden pagina's liggen plat, wat het lezen en fotokopiëren snel en gemakkelijk maakt.

De CombBind C340 is uitgerust met een brede, comfortabele hendel voor een evenwichtige bediening met twee handen, zodat tot 25 vellen in één keer moeiteloos en snel kunnen worden geponst.
Een gemakkelijk te bereiken opvangbak vangt het afvalpapier van het ponsproces op en kan worden uitgeschoven om snel en schoon te worden leeggemaakt.

Professioneel: de plastic bindruggen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, inclusief zwart, wit en rood, zodat u uw documenten kunt individualiseren.
Met de MultiBind C340 kunt u in een handomdraai stijlvol ingebonden, nauwkeurige documenten creëren en uw ideëen een concurrererend voordeel bieden.


   Inbindcapaciteit: tot 450 vel met een bindrug van 51 mm
   Ponscapaciteit: tot 25 vel (80 grams)
   Dubbele hendel: extra kracht bij het ponsen
   Unieke document separator: verdeelt uw pagina's in stapels van 25 vel om de ponseffectiviteit te maximaliseren
   De autocentreerfunctie zorgt ervoor dat de pagina's perfect gepositioneerd worden voor het ponsen
   Bindt documenten van A4-, oversize- en US letterformaat
   QuickStep stappenplan: voor eenvoudige, intuïtieve bediening - combineer het met de nieuwe kleurgecodeerde GBC ProCombs voor maximale productiviteit


Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review