GBC CombBind C12 Pons-Bindmachine voor Plastic Bindruggen

De CombBind C12 is de meest eenvoudige bindmachine op de markt dankzij de unieke QuickStep WorkFlow

GBC CombBind C12 Pons-Bindmachine voor Plastic Bindruggen
niet leverbaar *Prijzen zijn exclusief btw
Artikelcode4400310
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Met een ponscapaciteit tot 12 vellen (80 g/m2) en een bindcapaciteit tot 195 pagina's, is de CombBind C12 bindmachine de ideale, gedeelde bindoplossing voor het kleine kantoor met gemiddeld bindvolume.
Van traininghandleidingen en alledaagse rapporten tot klantvoorstellen: deze handmatige pons- en bindmachine maakt het u mogelijk om professionele en bewerkbare documenten op A4 of US letter formaat te creëren.

De CombBind C12 is de meest eenvoudige bindmachine op de markt dankzij de unieke QuickStep WorkFlow gids die gebruikers instinctief door het gehele proces leidt door middel van kleurcodes en afbeeldingen
Het voorkomt alle frustratie die kan opspelen bij het binden en zorgt ervoor dat zowel beginners als gevorderden hun productiviteit kunnen verhogen en iedere keer weer perfecte resultaten zullen bereiken.

Het heeft een handige kleurgecodeerde gids die u gebruikt om snel de dikte van het document en de daarbij horende bindrug te bepalen, tot een maximum van 22 mm voor 195 vellen
Een aanwijspijl zorgt ervoor dat u de bindrug accuraat uitlijnt en zo tijdsverspillende fouten kunt vermijden.

De CombBind C12 is uitgerust met een brede, comfortabele hendel voor een evenwichtige bediening met twee handen, zodat tot 12 vellen in één keer moeiteloos en snel kunnen worden geponst.
Er is bovendien een aparte bindrugopener die het u mogelijk maakt om tegelijkertijd papier te ponsen en pagina's op de bindrug te plaatsen om zo tot een snellere afwerking te komen.
Een gemakkelijk te bereiken opvangbak vangt het afvalpapier van het ponsproces op en kan worden uitgeschoven om snel en schoon te worden leeggemaakt.

Met de MultiBind C12 kunt u in een handomdraai stijlvol ingebonden, nauwkeurige documenten creëren en uw ideëen een concurrerend voordeel bieden.
Hij wordt geleverd met een garantie van 2 jaar op de onderdelen en het werkmanschap, zodat u hem in vol vertrouwen kunt kopen.
Waarom niet combineren met de nieuwe kleurgecodeerde GBC ProCombs voor maximale productiviteit?


   Bindcapaciteit: tot 195 vel bij gebruik van een 22mm bindrug, ponscapaciteit: tot 12 vel (80 g/m2)
   Brede hendel voor stabiel, moeiteloos ponsen met twee handen
   Afzonderlijke bindrugopener voor gelijktijdig ponsen en laden
   Bindcapaciteit: tot 195 pagina's bij gebruik van een 22 mm bindrug
   Met QuickStep stappenplan: voor eenvoudig, intuïtief gebruik - combineer het met de nieuwe kleurgecodeerde GBC ProCombs voor maximale productiviteit


Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review