CashMeister P350 valsgelddetector

100% Goedkeuring van de ECB - 7-voudige valsgelddetectie

CashMeister P350 valsgelddetector
CashMeister P350 valsgelddetector
CashMeister P350 valsgelddetector
CashMeister P350 valsgelddetector
€ 155.00 109.00 *Prijzen zijn exclusief btw € 131.89 inclusief btw exclusief 21% BTW *Prijzen zijn exclusief btw
Artikelcode6328
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Valsgelddetector Cashmeister P350

Automatische valsgelddetector met geavanceerde technologie om biljetten te kunnen onderscheiden op echtheidskenmerken. De valsgelddetector is in staat om op 7 verschillende manieren, in een fractie van een seconde, het biljet op echtheid te controleren. De betrouwbaarheid van de valsgelddetector is hoog en dat bewijst zich door zijn 100% goedkeuring van de Europees Centrale Bank. Bij de aanwezigheid van een vals biljet, geeft de valsgelddetector een alarmmelding die zichtbaar is op het beeldscherm en een alarmmelding die hoorbaar is.

Voer de biljetten in een willekeurige richting in, in minder dan een halve seconde worden ze op echtheid gecontroleerd. Daarnaast is er de optie om de totale waarde van de gescande biljetten te tonen en direct bij elkaar op te tellen. De valsgelddetector Cashmeister P350 is te voorzien van de meest recente software via een USB-updatekabel. Hier kunt u gemakkelijk de meest recente software in de valsgelddetector plaatsen.
Geschikt voor valuta:        EURO
100% ECB goedkeuring:        Ja
Detectiemethode:        2D, 3D, UV (ultraviolet), MG, MT, IR, PD

Altijd 100% up-to-date

De valsgelddetector is voorzien van de meest recente software en geschikt voor de nieuwe biljetten. De toekomstige software, voor de nieuwe biljetten..
Optionele accu en updatekabel.

Geld controleren buiten uw vaste afrekenpunt en zonder risico? De Cashmeister Pro-350 beschikt over een optionele ingang voor een accu, hierdoor kunt u ook onderweg controleren. De accu wordt opgeladen via de normale stekker en gaat tot wel 20 uur mee.REDReviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review