CashMeister P330 valsgelddetector

100% Goedkeuring van de ECB - 7-voudige valsgelddetectie

CashMeister P330 valsgelddetector
CashMeister P330 valsgelddetector
CashMeister P330 valsgelddetector
CashMeister P330 valsgelddetector
€ 149.00 99.00 € 119.79 inclusief btw exclusief 21% BTW *Prijzen zijn exclusief btw
Artikelcode6327
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Valsgelddetector Cashmeister P330

Automatische valsgelddetector met geavanceerde technologie om biljetten te kunnen onderscheiden op echtheidskenmerken. De valsgelddetector is in staat om op 7 verschillende manieren, in een fractie van een seconde, het biljet op echtheid te controleren. De betrouwbaarheid van de valsgelddetector is hoog en dat bewijst zich door zijn 100% goedkeuring van de Europees Centrale Bank. Bij de aanwezigheid van een vals biljet, geeft de valsgelddetector een alarmmelding die zichtbaar is op het beeldscherm en een alarmmelding die hoorbaar is.

Voer de biljetten in een willekeurige richting in, in minder dan een halve seconde worden ze op echtheid gecontroleerd. Daarnaast is er de optie om de totale waarde van de gescande biljetten te tonen en direct bij elkaar op te tellen. De valsgelddetector Cashmeister P330 is te voorzien van de meest recente software via een USB-updatekabel. Hier kunt u gemakkelijk de meest recente software in de valsgelddetector plaatsen.
Geschikt voor valuta:          EURO
100% ECB goedkeuring        Ja
Detectiemethode        2D, 3D, UV (ultraviolet), MG, MT, IR, PD

Altijd 100% up-to-date

De valsgelddetector is voorzien van de meest recente software en geschikt voor de nieuwe biljetten. De toekomstige software, voor de nieuwe biljetten.
Optionele accu en updatekabel.

Geld controleren buiten uw vaste afrekenpunt en zonder risico? De Cashmeister Pro-330 beschikt over een optionele ingang voor een accu, hierdoor kunt u ook onderweg controleren. De accu wordt opgeladen via de normale stekker en gaat tot wel 20 uur mee.

RED

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review