Kantoorartikelen koopt u beter bij Office-Sales.nl

ACROPAQ kassalade AC335 zwart

Kleine kassalade van metaal. Opening door druk op de voorkant.

ACROPAQ kassalade AC335 zwart
€ 79.00 59.00 excl. BTW *Prijzen zijn exclusief btw
Artikelcode03041454
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Robuuste metalen compacte kassalade met 8 uitneembare muntcompartimenten, 5 biljetvakken en opening om cheques in de lade te schuiven
Eenvoudige opening door druk op voorpaneel 'front-touch'. De geldlade kan worden afgesloten door middel van een bijgeleverde sleutel
De compartimenten zijn uitneembaar, Afmetingen: 335 x 33 x 10 cm, Gewicht: 4,9 kg, Kleur: Zwart

De ACROPAQ kassalade AC335 is ideaal voor veelvuldig gebruik in winkels, restaurants, kapsalons, of in elk ander plaats waar contant betaald wordt. De grootte van de kassa lade laat toe om de bankbiljetten in 5 verschillende compartimenten, en de munten in 8 compartimenten te bewaren.

Door druk op de voorzijde van de lade kunt u uw geldlade makkelijk openen. U ziet ook een gleuf die u kunt gebruiken om in de geldlade grote biljetten, cheques, bonnen enz veilig in te voeren. De ingevoerde objecten worden onder de inzetbak bewaard. Dit laatste kan van de lade uitgenomen worden, waardoor u heel eenvoudig toegang krijgt tot de ingevoerde biljetten.

De Acropaq kassala heeft een slot en twee sleutels. Dit slot zorgt voor een verhoogd veiligheidsniveau. Wanneer u uw ACROPAQ kassalade even alleen moet laten, doe deze dan op slot met behulp van één van de twee geleverde sleutels.

De binnenlade of inzetbak kan op een heel eenvoudige manier uit de kassalade gehaald worden. Dit laat u toe om uw inzetbak met de inhoud hiervan op een veilige plaats te bewaren, wanneer u uw winkel sluit.

Kleine kassalade van metaal.
Opening door druk op de voorkant.
8 munt compartimenten, 5 biljetvakken.
Afroomgleuf voor biljetten van grote waarde.
Afmetingen 330x330x100mm, gewicht 5.3kg.OEM-code:
03041454
Merk:
Acropaq


EAN code:

3200090130015Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review