Home     WireBind W20 Pons-Bindmachine voor Draadruggen
WireBind W20 Pons-Bindmachine voor Draadruggen

WireBind W20 Pons-Bindmachine voor Draadruggen


Met zijn ponscapaciteit van 20 vellen en bindcapaciteit van 125 pagina's combineert de WireBind W20775.00

€ 449.00
excl. BTW
€ 543.29

Artikelcode: 4400426

WireBind W20 Pons-Bindmachine voor Draadruggen


  • Productinformatie

Met zijn ponscapaciteit van 20 vellen en bindcapaciteit van 125 pagina's combineert de WireBind W20 eenvoud met kracht.
De WireBind W20 is uitgerust met het gepantenteerde Flowline Pro-systeem om de machine snel en eenvoudig te kunnen installeren, zodat zowel ervaren als nieuwe gebruikers moeiteloos permanent gebonden, professionele A4- of A5-documenten kunnen creëren.
Van prestigieuze klantenvoorstellen tot jaarrapporten en vertrouwelijke aanbestedingen, de WireBind W20 is dé ideale bindoplossing voor gedeeld gebruik in drukke kantoren, bedrijven en scholen.

Snel en gemakkelijk: of u nu een nieuwe gebruiker of een expert bent, de WireBind W20 is gemakkelijk in te stellen en te bedienen.
Het uniek Flowline Pro-systeem gidst gebruikers door iedere stap van het bindproces en maakt het u gemakkelijk, dankzij een aantal innovatieve functies.

Er is een handige documentscheider die de vellen verdeelt in ponsbare hoeveelheden om zo papierblokkages te vermijden en de productiviteit te verhogen - het is dus niet meer nodig om de vellen te tellen of het aantal te schatten.
Draai gewoon draadrugschakelaar om en de instellingen worden automatisch aangepast aan het formaat van de bindrug (tot 14 mm, 34 ringen).
Het automatisch centreersysteem legt snel de A4- of A5-pagina's goed zodat ze correct worden geponst, en de automatische papiergeleider zorgt ervoor dat er geen vellen aan de zijkant uitsteken, om zo verspilling te vermijden en vanaf het eerste moment perfecte resultaten te behalen.

De WireBind 20 is uitgerust met een brede, comfortabele hendel voor een evenwichtige bediening met twee handen, zodat tot 20 vellen (80 g/m2) in één keer moeiteloos en snel kunnen worden geponst.
Een gemakkelijk te bereiken opvangbak vangt het afvalpapier van het ponsproces op en kan worden uitgeschoven om snel en schoon te worden leeggemaakt.

Professioneel en veilig: de WireBind 20 biedt alle voordelen van professioneel binden met bindruggen: permanent gebonden, fraudebestendigedocumenten met een klasseafwerking en pagina's die 360° roteren om gemakkelijk notities te kunnen nemen.


   Ponscapaciteit: 20 vel
   Bindt tot 125 vel met een bindrug van 14 mm
   Document Separator – verdeelt uw document in ponsbare stapels
   Perfecte pagina’s - het automatische kantlijnsysteem voorkomt lelijke ponsgaten aan beide zijranden van de pagina’s