Home     WireBind W15 Pons-Bindmachine voor Draadruggen
WireBind W15 Pons-Bindmachine voor Draadruggen

WireBind W15 Pons-Bindmachine voor Draadruggen


De GBC WireBind W15 bindmachine is de compacte, gebruiksvriendelijke pons- en bindoplossing290.00

€ 169.00
excl. BTW
€ 204.49

Artikelcode: 4400402

WireBind W15 Pons-Bindmachine voor Draadruggen


  • Productinformatie

De GBC WireBind W15 bindmachine is de compacte, gebruiksvriendelijke pons- en bindoplossing voor sporadisch gebruik thuis en in kleine kantoren.
Hij is licht en draagbaar, neemt niet veel ruimte in beslag op een bureau of in een keukenkast, en is voorzien van een ingebouwde draaghendel.

Of u nu interne rapporten, schoolprojecten of presentaties wilt produceren, met deze manuele pons- en bindmachine kunt u aan uw bureau professionele, veilige A4-documenten maken, van 2 x 80 g/m2 pagina's tot 125 vellen.

De juiste instellingen kiezen voor uw document is gemakkelijk.
Draai gewoon aan de schakelaar voor draadruggen en de instellingen worden automatisch aangepast aan het formaat van de bindrug (vanaf 5 mm tot 14 mm, 34 ringen).
Wanneer de machine is ingesteld op hetzelfde formaat als het papier, zorgt de beweegbare papiergeleider ervoor dat er geen papier aan de zijkanten uitsteekt, om verspillling te vermijden en vanaf de eerste keer perfecte resultaten te behalen.

De GBC WireBind W15 is uitgerust met een éénarmige ponshendel om snel en moeiteloos tot 15 vellen te ponsen.
Hij kan ook één enkele plastic presentatieomslag ponsen (voeg een standaard vel papier toe voor een betere ponskwaliteit bij het ponsen van pvc) of gebruik gewoon de viergaatse ponser om de vellen voor te bereiden voor traditionele archiveringsdoeleinden.
Een gemakkelijk te bereiken opvangbak vangt het afvalpapier van het ponsproces op en kan worden uitgeschoven om snel en schoon te worden leeggemaakt.

De GBC WireBind W15 biedt alle voordelen van professioneel binden met bindruggen: permanent gebonden, fraudebestendige documenten met een hoogwaardige afwerking en pagina's die 360° roteren om gemakkelijk notities te kunnen nemen.

De GBC WireBind W15 wordt geleverd met een garantie van 2 jaar, zodat u hem in vol vertrouwen kunt kopen.


   Ponscapaciteit: 15 vel
   Bindt tot 125 vel met een bindrug van 14 mm
   Zeer eenvoudig te bedienen
   Met draaghandvat, ideaal voor gebruik op verschillende locaties
   Twee jaar garantie op onderdelen en fabricage