Home     WireBind Karo 40Pro Pons-Bindmachine voor Draadruggen
WireBind Karo 40Pro Pons-Bindmachine voor Draadruggen

WireBind Karo 40Pro Pons-Bindmachine voor Draadruggen


De GBC Karo 40PRO is een manuele draadbindmachine die perfect geschikt is voor het gewone, algemene1325.00

€ 699.00
excl. BTW
€ 845.79

Artikelcode: 4400100

WireBind Karo 40Pro Pons-Bindmachine voor Draadruggen


  • Productinformatie

Maak mooie documenten die plat kunnen liggen of zelfs over 360° kunnen worden gedraaid met deze robuuste, maar toch gebruiksvriendelijke aluminium Karo 40PRO draadbindmachine.
De documenten worden definitief ingebonden met metalen draden voor een bijkomende bescherming die een mooie en professionele afwerking geeft aan documenten die lang moeten meegaan.

De GBC Karo 40PRO is een manuele draadbindmachine die perfect geschikt is voor het gewone, algemene gebruik en die een ponscapaciteit van 20 vellen 80gsm papier en een bindcapaciteit van tot 125 vellen 80gsm papier biedt met behulp van 14 mm draden.

De machine is zeer gebruiksvriendelijk dankzij de handige geleiding voor het documentformaat die u helpt om het juiste draadformaat te kiezen en de geleiding voor de papierrand die instaat voor een precieze uitlijning langs de papierlengte.
De machine is uitgerust met 40 uitschakelbare pinnen om een papierformaat te kiezen uit A4, A5, US Letter en Quarto.
Er is ook een regelbare margediepte voorzien voor een aanpassing aan de bindvereisten en de machine biedt een gemakkelijke toegangsinrichting en een ruime snipperlade om rommel te voorkomen.

De solide metalen constructie staat borg voor een lange levensduur.
Met haar gewicht van 11,5 kg en haar afmetingen van 260 (H) x 420 (B) x 385 (D) mm, is deze GBC Karo 40PRO een betrouwbare en gebruiksvriendelijke machine in elk kantoor.