Home     Valsgelddetector Pro-330 LED
Valsgelddetector Pro-330 LED

Valsgelddetector Pro-330 LED


100% Goedkeuring van de ECB - 7-voudige valsgelddetectie149.00

€ 99.00
excl. BTW
€ 119.79

Artikelcode: PRO-330 LED

Valsgelddetector Pro-330 LED


  • Productinformatie

Professionele valsgelddetector met 100% goedkeuring van de Europees Centrale Bank. De Pro-330 beschikt over een geavanceerde technologie voor het detecteren van vals geld. De valsgelddetector is in staat bankbiljetten op 6 verschillende manieren te controleren binnen 0,5 seconde. De Pro-330 voldoet aan de strenge eisen van diverse centrale banken. Hierbij wordt de valsgelddetector getest met de nieuwste echte en valse bankbiljetten. De Pro-330 volstaat in elke test tegen vals geld. U bent daardoor zeker dat een vals biljet ook daadwerkelijk gedetecteerd wordt. Updaten kan via de USB-poort aan de achterzijde.

Algemeen        
Merk        Sam4s

Valsgelddetector        
Keurmerk        100% Europees Centrale Bank
Valsgelddetectie        IR, RED, MT, MG, 3D, UV, VI


Altijd 100% up-to-date

Om het vervalsers moeilijk te maken, verwerken centrale banken constant nieuwe echtheidskenmerken in de bankbiljetten. De technische mensen van Geldtel.nl zorgen ervoor dat uw Pro-330 altijd overweg kan met nieuwe kenmerken en biljetten. Zodra er een software-update beschikbaar is, krijgt u hierover bericht. U kunt de update vervolgens installeren via de USB aansluiting aan de achterzijde.
Nieuwe euro-biljetten

De valsgelddetector is voorzien van de meest recente software en geschikt voor de nieuwe biljetten. De toekomstige software, voor de nieuwe biljetten, zal te downloaden zijn via onze website.
Optionele accu

Geld controleren buiten uw vaste afrekenpunt en zonder risico? De Pro-330 beschikt over een optionele ingang voor een accu, hierdoor kunt u ook onderweg controleren. De accu wordt opgeladen via de normale stekker en gaat tot wel 20 uur mee.

RED