Home     Sharp kassa RZX 655 POS systeem Touchscreen
Sharp kassa RZX 655 POS systeem Touchscreen

Sharp kassa RZX 655 POS systeem Touchscreen


Professionele kassa voor de vooruitstrevende gebruiker voorzien van Touchscreen.1091.00

€ 795.00
excl. BTW
€ 961.95

Artikelcode: RZ-X655

Sharp kassa RZX 655 POS systeem Touchscreen


  • Productinformatie

Met de RZ-X650 van Sharp heeft u een betrouwbare en stijlvolle oplossing die u alle flexibiliteit biedt voor uw dagelijkse transactieverwerking.
Door de voorgeïnstalleerde WEPOS Ready 2009 software kan deze terminal eenvoudig voorzien worden van een interface op maat met koppelingen naar bijvoorbeeld een handscanner, printer of een magneet kaartlezer.
De stijlvol ontworpen terminal is ondanks het 15" grote touchscreen (38 cm) zeer compact en kan zowel staand op een toonbank als hangend aan de muur worden geïnstalleerd.

Snelheid en prestatie zijn een vereiste voor optimaal gebruik in de retailmarkt omgeving. De RZ-X655 heeft een snelle en efficiënte processor. Kleine en middelgrote bedrijven moeten zeer flexibel zijn in de dagelijkse strijd tegen de grotere bedrijven. De flexibele PC-gebaseerde POS-terminal RZ-X655 biedt veel mogelijkheden, doordat het mogelijk is om specifiek op deze marktsegmenten gerichte applicatie software te installeren.
Afgezien hiervan, kan de RZ-X655 worden opgewaardeerd tot een algeheel verfijnd systeem. Dit, als gevolg van de beschikbaarheid van een aantal interfaces voor koppeling naar verschillende printers, een 26cm kleuren LCD klantendisplay, magneet kaartlezer, Dallas klerk sleutelsysteem etc.
Niet alleen visueel, maar ook vanuit het oogpunt van de dagelijkse werkzaamheden en de efficiency is de RZ-X655 perfect ontworpen. De terminal kan direct op de check-out of aan de muur worden geplaatst of geïnstalleerd. Dankzij de ventilatorloze technologie van de RZ-X655 worden de energiekosten tot een belangrijke laag niveau gereduceerd.

* Kassa wordt geleverd zonder software.

* Sofware om uw kassa gebruiksklaar te maken kunt u via volgende link downloaden: Download hier uw kassa software