Home     Sam4s Kassasysteem Tabby
Sam4s Kassasysteem Tabby

Sam4s Kassasysteem Tabby


De Sam4s Tabby is een compleet kassasysteem ingebouwd in een bonprinter.p.o.a.

Artikelcode: TABBY

Sam4s Kassasysteem Tabby


  • Productinformatie

Sam4s Tabby
De Tabby is een compleet kassasysteem ingebouwd in een bonprinter. De afrekensoftware bevindt zich op een SD-kaart aan de achterzijde van de printer. De Tabby is via uw netwerk (accespoint) draadloos te bereiken met een smartphone, tablet of POS-terminal. Er zijn maximaal 8 verschillende apparaten te koppelen aan de Tabby zonder aanschaf van een extra licentie. Daarnaast is uw zaak altijd in beweging (nieuwe producten, meerdere kassa's of handhelds). In een handomdraai tovert u uw smartphone om in een extra handheld of gebruikt u uw extra PC als afrekenterminal. De Tabby is ondergeschikt aan de apparatuur, die keuze is aan u.
Met uw terminal (touchscreen kassa) kunt u middels uw browsers (Google Chrome, IE of Firefox) inloggen op de bonprinter. Dit gaat via een lokaal netwerk, u kunt de terminal uiteraard ook rechtstreeks aansluiten middels een ethernet aansluiting. Na het inloggen kunt u direct beginnen met registereren. Elk apparaat met een browser is geschikt om met de Tabby af te rekenen.
Kortom, in drukke tijden kunt u makkelijk opschalen zonder bijkomende kosten!

» 8 gelijktijdige gebruikers (kassa's, handhelds)
» 10.000 artikelen
» Realtime dashboard
» Uitgebreide rapportage mogelijkheden (omzet, winst, hoeveelheid)
» Voorraadbeheer en voorraadrapporten
» E-mailrapport-functie

Lage kosten

De Tabby is een prima oplossing met lage kosten. De Sam4s Tabby is geschikt voor alle apparaten die beschikken over een browser (internetscherm). Hierdoor is bestaande hardware ook in te passen en realiseert u in een handomdraai een nieuwe werkplek voor het afrekenen. Dit kan zowel met een bestaande tablet alsmede met een nieuwe terminal.

Gebruiksvriendelijkheid

De Tabby is overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en makkelijk te leren. Het systeem werkt intuitief en behoeft nauwelijks uitleg voor uw personeel. Met het kassasysteem van de Tabby kunt u snel en accuraat aan de slag met afrekenen. Als manager kunt u realtime (over de hele wereld) zien hoe uw omzetten ervoor staan, de Tabby beschikt over een uitgebreid dashboard met alle omzetgegevens. Hierdoor houdt u altijd overzicht en grip. Dat is wel zo fijn.

De voordelen

- Eenvoudig, makkelijk te bedienen (toetsgrootte in te stellen)
- Overzichtelijk, duidelijke schermen en makkelijk in gebruik.
- Functioneel, geen overbodige stappen.
- Flexibel, makkelijk op te schalen, uitgebreid managementdashboard.
- Tolerant, aparte medewerkers login.
- Veilig, managementinformatie alleen toegankelijk voor managers.
- Kostenbesparend, lage aanschafprijs en geen licentiekosten.

Wat ontvang ik?

Als u de Tabby wilt bestellen via één van onze dealers ontvangt u een bonprinter met een licentie voor het gebruik van de software. De keuze voor een touchscreen kassa of tablet-oplossing staat vrij. U kunt er voor kiezen om een Sam4s terminal te bestellen via de dealer of zelf een tablet aan te schaffen. De afbeeldingen links zijn indicatief hoe het systeem gebruikt kan worden, deze producten zijn niet inbegrepen bij de prijs.

Randapparatuur

De Sam4s Tabby is te koppelen met onder andere

- Keukenprinter
- Barcodescanner
- Kassalade
- Klantendisplay