Home    Kantoormachines   Elektrische Briefopeners  Pitney Bowes DL 400 Elektrische Brievenopener
Pitney Bowes DL 400 Elektrische Brievenopener

Pitney Bowes DL 400 Elektrische Brievenopener


Het toestel beschikt over een geïntegreerde teller en kan tot 400 brieven per minuut verwerken.p.o.a.

Artikelcode: DL-400

Pitney Bowes DL 400 Elektrische Brievenopener


  • Productinformatie

Pitney Bowes Brievenopener DL400

Deze snelle en efficiënte brievenopener is geschikt voor gebruik op tafel. Het toestel beschikt over een geïntegreerde teller en kan tot 400 brieven per minuut verwerken.

De DL400-brievenopener is een enveloppenopener met hoge snelheid die tot 400 enveloppen per minuut kan openen en daarbij het aantal geopende enveloppen kan tellen.

De DL400 maakt gebruik van de freestechnologie om de enveloppen te openen. Doordat er slechts uiterst kleine stukjes (tot 0,25 mm) van de enveloprand worden gefreesd, minimaliseert de DL400 het risico dat de inhoud beschadigd raakt en produceert hij zo goed als geen afval.

De DL400 is standaard uitgerust met een enveloppenteller die bijhoudt hoeveel inkomende poststukken u ontvangt. Bovendien kunt u met de functie Tellen zonder openen het aantal uitgaande poststukken valideren.

De DL400 kan een brede waaier aan enveloppen en poststukken verwerken door het geavanceerde invoermechanisme dat zichzelf automatisch aanpast. Zo kunnen verschillende poststukken worden verwerkt en hoeft inkomende post niet vooraf te worden gesorteerd.

Dankzij twee vooraf ingestelde snijbreedtes en de mogelijkheid om het snijmechanisme manueel in te stellen op een snijbreedte van 0,25 mm tot 1,78 mm, kan de snijbreedte aan verschillende soorten enveloppen worden aangepast.

De opvangbak kan ook manueel worden versteld zodat ook grotere enveloppen kunnen worden verwerkt.

Openen met hoge snelheid
Tot 400 enveloppen per minuut.
Zelfaanpassend invoermechanisme
U hoeft poststukken niet meer vooraf te sorteren.
Freestechnologie
Snijmechanisme manueel instelbaar op een snijbreedte van 0,25 mm tot 1,78 mm.
Afvalbak
De gefreesde stukjes worden opgevangen om ze gemakkelijk te kunnen verwijderen.