Home     Dahle Papiervernietiger Cleantec / 29 vel / 5,8mm
Dahle Papiervernietiger Cleantec / 29 vel / 5,8mm

Dahle Papiervernietiger Cleantec / 29 vel / 5,8mm


Fraaie en snelle papiervernietiger voor op de afdeling.€ 789.00
excl. BTW
€ 954.69

Artikelcode: 41406

Dahle Papiervernietiger Cleantec / 29 vel / 5,8mm


  • Productinformatie

Dahle CleanTEC® voor een beter leefklimaat. Vermindert de uitstoot van fijnstofdeeltjes tot en met 94%.
Veel elektronische apparatuur genereert fijnstof, papiervernietigers genereren dit gedurende het vernietigingsproces. Fijnstof valt onder kankerverwekkende en mutagene stoffen. De fijnstofdeeltjes vervuilen de lucht in uw leefklimaat en kunnen leiden tot (of verergeren van) hoofdpijn, vermoeidheid, astma en in het ergste geval tot infectieziekten en verminderde werking van de longen. Het DAHLE CleanTec systeem reduceert de uitstoot van fijnstof. Direct boven de snijwalsen worden de fijnstofdeeltjes afgevoerd naar een filter waar 94% wordt opgevangen in een volledig recyclebare speciaalvlies. Zo kunt u genieten van een schoon en veilig leefklimaat.

Het geavanceerde Safe Technology veiligheidssysteem tilt veiligheid en comfort naar het hoogste niveau.
Een ingebouwde microfoon herkent het woord ‘stop’ en stopt tevens bij kloppen op de machine, bij een volle opvangzak en bij een geopende deur. Optische en akoestische signalen geven aan dat: de deur openstaat, de opvangzak vol is en het oliereservoir bijgevuld moet worden voor een optimale werking. De automatische olie inrichting oliet de walsen zodra nodig, voor een zorgeloze werking. Een sensor meet de papierdikte om vastlopen te voorkomen, mocht dit toch gebeuren door foutieve invoer schakelt de automatische terugloopfunctie in om dit gemakkelijk te verhelpen. Hoog bedieningscomfort door overzichtelijk gebruikerspaneel. De sterke motor maakt zeer weinig geluid, gemiddeld 52 decibel. Gaat automatische in slaapstand na 10 minuten inactiviteit en schakelt compleet uit na 30 minuten.
Groot model, voor een centrale opstelling in het bedrijf of op grote afdelingen. Voorzien van DAHLE’s innovatieve CleanTec filter en Safe Technology veiligheidssysteem.
Vernietigd ook CD’s/DVD’s en credit cards; dit wordt gescheiden opgevangen in de bak.
De kap is gemaakt van breukvast kunststof, onderkast uit hout. Verrijdbaar model.
Snij walsen gemaakt van speciaal staal, gehard om paperclips en nietjes te weerstaan.
Bijzonder stille papiervernietiger; slechts 51 decibel. 29 vel (70gram) / invoerbreedte: 260mm / credit card / cd en dvd / 51 decibel / 650Watt / Opvangcapaciteit: 100 Liter
B54,6xH94xD43,5cm