Home     OKI Laserprinter B411D ( OP = OP )
OKI Laserprinter B411D ( OP = OP )

OKI Laserprinter B411D ( OP = OP )


Voordelige laserprinter van topkwaliteit, verzorgt voordelige afdrukken.niet leverbaar

Artikelcode: 434371

OKI Laserprinter B411D ( OP = OP )


  • Productinformatie

De B411 brengt productief, hoge kwaliteit zwart-wit printen binnen het bereik van elk klein bedrijf.

De meeste mensen zouden verwachten een hoofdprijs te moeten betalen voor een printer met specificaties zo hoog als deze. Maar met OKI, hoeft u geen compromis te sluiten tussen prijs en prestaties. U kunt alle functies die u nodig heeft, krijgen in en betrouwbaar, robuust ontwerp dat geen aanslag is op uw budget.

Minimale kosten , maximale waarde
De combinatie van de snelle printsnelheden, fijne resolutie voor scherpe, heldere documenten, en een doordacht ontwerp, maakt dit tot een printer die iedereen zal waarderen, of je de B411d kiest voor snel persoonlijk printen of de B411dn voor het delen op het netwerk.

Ontworpen voor gebruiksgemak
Zodra u start met het gebruik van de B411 zul u zich afvragen waarom andere printers niet op deze manier zijn gebouwd. Hij heeft een compact, eenvoudig ontwerp, waardoor u uw documenten snel bij de hand heeft, een display met achtergrondverlichting voor duidelijke' in een oogopslag' informatie over de actuele printerstatus, en verbruiksmaterialen die iedereen in een handomdraai kan vervangen.

Standaard drie jaar garantie
U kunt gerust zijn met een B411 . Dat komt omdat hij wordt geleverd met een toonaangevende drie jaar garantie zonder extra kosten - een garantie mogelijk gemaakt door onze zeer betrouwbare digitale